Jobs in ons bagelsalon in Brugge en omstreken

Vintage huiskamerstijl
Ontbijt- en lunchbagels
Afhalen mogelijk

Ben jij aan het snuisteren tussen alle leuke jobs die je kan doen in Brugge? Meer nog, valt je oog op de vacatures in de horeca in Brugge? Dan is een functie bij Sanseveria misschien wel iets voor jou. Onze bagelzaak heeft tal van leuke functies die jou misschien wel aanspreken. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer vandaag nog!

HAAL AF RESERVEER NU
Sanseveria
Sanseveria

Voor welke jobs kan ik solliciteren in Brugge?

Ons bagelsalon is altijd op zoek naar nieuwe werkkrachten. Vandaar dat we weer een hoop vacatures in de horeca hebben openstaan voor onze vestiging in Brugge, maar ook op andere locaties. Je kan onder andere solliciteren voor de volgende jobs in Brugge:

  • Shiftleader;
  • Assistent manager;
  • Flexwerker – Back Office;

Verder zijn we ook altijd op zoek naar personeel dat echt op de vloer te werk gaat en nauw in contact staat met de klanten. Zo staat tussen onze vacatures ook een zaalmedewerker voor onze horeca in Brugge. Jij moet dan een woordje uitleg geven over onze bagels, zoals onze glutenvrije bagels. Je staat klaar om de klanten elk moment van de dag hun ontbijt of lunch te bezorgen.


Solliciteer voor één van onze vacatures!

Heb jij interesse in één van onze jobs in Brugge? Wacht dan niet langer en stuur je CV door naar info@sanseveria.be. Wij bekijken je aanvraag zo snel mogelijk en hopen dat je één van de vacatures binnen onze horeca in Brugge kan invullen en mee kunt schrijven aan het mooie verhaal van Sanseveria. Je kan ons ook altijd bereiken op het nummer 050 34 81 43.

brugge@sanseveria.be

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Maandag tot zaterdag open van 8u tot 17u

Zondag open van 09u tot 15u.

Reserveer Online