Ontdek de lokale helden van Sanseveria

Vandaag worden we overstelpt door interessante aanbiedingen, gigantische kortingen & ware prijzenslagen tussen multinationals. Sanseveria bewandelt liever het pad van de lokale ondernemer. Wij houden vast aan unieke samenwerkingen met jonge, creatieve ondernemers & vaste waarden die het straatbeeld uniek maken. Onze kaart vertaalt zich niet in dranken van multinationals, noch de richting van bio en boomknuffelen. Eerder van kritisch gekozen producten met oog voor oorsprong, kwaliteit en een verhaal.

Uiteraard zijn niet alle multinationals kwalitatief slecht & een onderneming moet uiteraard leefbaar zijn. Sanseveria streeft steevast naar correct ondernemen. 

Sympathie en lof voor de aanbevolen collega’s. Een selectie van ondernemers met ‘het hart op de juiste plaats’, een kwalitatief correcte keuken, beleving & continuïteit. Wij bevelen aan!

Pascal - Brugs theehuis

Onze thee’s worden samengesteld door Pascal, ‘onze Brugse theeman’. Altijd goedgemutst en met een enorme kennis voor combinatie van smaak, geur en kleur. Pascal pakt niet alleen je thee in! 

Kwinten & Lies - Fleur de Lies

Kwinten en Lies zijn gehuwd met een boeket bloemen tussen hen beide. Ze verwelkomen je in Bredene of in hartje Oostende (amper 50 meter van Sanseveria Oostende) en delen hun passie voor bloemen samen met hun team. Ook zij zijn gedurfde starters in de Oostendse binnenstad. 100% supported by Sanseveria! 

Dinner in Bruges - Vino Vino

Tapas by Kelly & Achim, pure keuken in een donkerbruine kroeg. Eerlijke prijzen en dezelfde passie voor beleving en kwaliteit. Must go on your Bruges-trip! 

Dinner in Bruges - De Republiek

De Republiek ligt nauw aan het hart van de Bruggeling. Na tal van uitbatingen is er plaats gemaakt voor een innovatief concept. Een eerlijke keuken, aangepast aan de hedendaagse wensen van de klant en een supertoffe setting. Hier ‘meet’ je vast en zeker Bruggelingen! 

Koffie met passie in Cafuné

Elliot en zijn vriendin, twee staalharde ondernemers op hetzelfde niveau. Er bestaan nog ondernemingen waar je verdorie ‘gesoigneerd wordt’. Telkens opnieuw verbazen ze ons met eerlijke koffie, correct bereid en kritisch afgewerkt. Dikke duim voor deze collega’s! 

Oostende

In Oostende hebben wij bijzonder veel respect voor lokale ondernemers met een passie. Loop binnen bij Ellen van kledingwinkel Lily’s Oostende, Sofie & Collin van lunchbar Passe Vite, Cultuurcentrum CC De Post voor een voorstelling of (h)eerlijke maaltijd of een deugddoende cocktail met zeezicht in Histoires d’O. Uitgaan in Copador, Entrepot & de Lafayette. De dienst Toerisme van de stad Oostende verheldert je zoektocht via deze link: https://www.visitoostende.be/n...

Share your love for bagels with #sanseveriabagelsalon