Vacature zaalmedewerker in Brugge

We zoeken een nieuwe zaalmedewerker in Brugge! Nu vraag je je misschien af wat deze job inhoudt. Als zaalmedewerker werk je deeltijds of voltijds, dat valt te bespreken. Je bent als het ware de gastvrouw of gastheer van ons bagelsalon en moet dan ook elke klant met de glimlach ontvangen. Denk je dat die rol op je lijf geschreven is?

Wat houdt de vacature van zaalmedewerker in Brugge in?

Als zaalmedewerker in Brugge krijg jij de verantwoordelijkheid om een vertrouwd gezicht te zijn van onze zaak. Je verkoopt dagelijks verschillende bagels voor lunch en ontbijt en moet deze ook met de nodige glimlach en kennis aan onze klanten bezorgen. Als zaalmedewerker in Brugge verwachten wij het volgende:

  • Je neemt de rol van ideale gastheer/gastvrouw op jou. Je verwelkomt onze bagel lovers steeds met een big smile in onze zaak.
  • Onze klanten zijn jouw number one priority! Je zorgt ervoor dat Sanseveria hun tweede thuis wordt en ook de pers van ons staat te kijken.
  • Je bent polyvalent, zowel in de keuken als in de zaal trek jij je plan.
  • Je geeft met veel plezier een woordje uitleg over onze bagels, zoals de glutenvrije bagels. Dat doe je in het Nederlands of het Engels.
  • Sanseveria heeft voor jou geen geheimen, als zaalmedewerker in Brugge begrijp je ons verhaal van A tot Z.
  • Je begint de dag in ons bagelsalon en je staat in voor de opstart. Je leidt alles in goede banen en zorgt ervoor dat de zaak proper is. Na een vlotte service sluit je de zaak ook af.
  • Je gaat elke dag tot het uiterste en je ziet jezelf als dé ideale collega binnen ons team.
  • Je krijgt een mooie verloning volgens de officiële barema’s.

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dansnel een mailtje met je CV naar info@sanseveria.be en wie weet word jij wel de nieuwe zaalmedewerker in Brugge. We kijken alvast uit naar je sollicitatie en hopen dat je je plekje zal vinden in ons team. Ben je misschien toch op zoek naar een andere job? Neem gerust een kijkje tussen onze andere vacatures. Dan kunnen we alsnog collega’s worden.