Bert - I am the boss

Favoriete bagel: Ruby

Is the famous bird here?!’ horen we vaak in Brugge en dat is intussen hier mijn bijnaam. Ik leef voluit voor Sanseveria bagelsalon en mijn team. Sanseveria is een totaalbeleving en ik zoek steeds nieuwe producten en bagel recepten. Zodat jij het gevoel hebt: “Hier kom ik graag terug!” Sanseveria, da’s geen job, maar een levensstijl.’ But always keep in mind: ‘work hard, stay busy & be humble.’

Maja

Favoriete bagel:

Maja heeft Poolse roots en is een jeugdige, hardwerkende meid met warme liefde voor haar familie en omgeving. Ze houdt vast aan stiptheid en is in veel zaken punctueel. Meer van dat!

Hilde

Favoriete bagel:

Hilde kwam op de valreep binnen in ons bedrijf na enkele sollicitaties van andere mensen. Het was meteen een sterke match. Hilde weet de dagelijkse leiding van de B&B feilloos te runnen en is altijd geïnteresseerd naar de reisverhalen van onze gasten in de B&B.

Katherine

Favoriete bagel:

Katherine werkt vlot als eerste verantwoordelijke in lijn. Haar Engelse roots zorgen ervoor dat ze structuur brengt in het restaurant. Ze is een people manager uit de duizend. Collega’s omarmen haar allemaal.

Oud-collega's

Anthony

Favoriete bagel:

Als Anthony 'zijn motor' aan staat, loopt hij gerust wat kilometers per dag. Hij is tegen iedereen vriendelijk en vlot in de omgang. Zijn droge humor maakt van hem een gewaardeerde collega.

Haike

Favoriete bagel: Richard

Haike is sportief, ambiteus, en een dame zonder veel kapsones. Hard en vlot werken, met een spontane glimlach op haar gezicht: dat is onze Haike.

Caroline

Favoriete bagel: Madison

Caroline is de queen of honor en ze verwende je met healthy bagels. Ze is zot van quinoa en zwemt graag in haar vrije uren. Een warme chocomelk à la Caroline? Dan neemt ze een pot Nutella die bijna leeg is, maakt er haar eigen brouwsel in en lurkt dan vol passie aan de pot! ‘Van lekt me liptje!’ Een dikke aanrader.

Kelly

Favoriete bagel: Suzy

Kelly was de vegan noot in ons team! Deze rasechte Oostendse mama van twee oogappels kent als geen ander de verschillende vegetarische en nieuwe vegancombinaties. Kelly geniet zowel van een avondje amusement met vrienden als even rustig genieten met vriend en kinderen. Een gezonde eetcultuur is haar stokpaardje!

Silke

Favoriete bagel: John

Silke was ‘la madre’ in Oostende. Jong, gelukkig gehuwd met drie schattige kinderen. Niet te haastig, je jaagt Silke toch niet op. Ze bediende je met stijl en opnieuw steevast met een warme glimlach. Zij zorgde met haar punctuele structuur voor de vlotte bediening in Sanseveria Oostende.

Noah

Favoriete bagel: Ron

Via O’zon Brugge - VZW Oranje kwam Noah ons team af en toe versterken. Als onze rechterhand bereidde hij mee de bagels: tomaten snijden, spek opleggen … Alles dat een ‘copain van zijn kaliber’ graag deed in een keuken van Sanseveria.
Alhoewel hij soms verlegen overkwam, kon hij ons altijd bekoren met een droge mop.

Silke

Favoriete bagel: Amelia

Silke is ‘nails’ voor de vrienden. Onze sportieve, pronte dame vloog en sprong door het bagelrestaurant alsof het telkens opnieuw match was. Zij wist als geen ander “how to handle Americans”. Voor de ‘famous chocolade pie’ deed ze haar ding en toverde ze voor jou met boordevol liefde telkens opnieuw het beste zoets!

Rieny

Favoriete bagel: James

Ons Rieny was ‘de chef’ in Brugge. Haar liefde voor bagels smaakte je tijdens een etentje bij haar. Ze was altijd welgezind, sloeg graag een praatje en haar enthousiasme was oneindig. ‘De jongste telg van de Sanseveria Family maar met de fijnste vingers.’ ‘De chef’ plezierde je met een wit wijntje, ‘nie te zoete osjeblief!’

Jess

Favoriete bagel: Richard

‘Oh yes my dear! Grab a seat!’ Jess leefde voor het bedrijf. Ze laat een sterke indruk na, organiseert zich kritisch en is communicatief een dame om ‘U' tegen te zeggen. Na heel wat ervaring in de Oosterse keuken mag je haar altijd eerbaar voorstellen om verse sushi te maken! Op haar vrije dagen is deze foodie beslist aan het experimenteren in de keuken.

Gail

Favoriete bagel: John

‘Give a woman the right lipstick and she can conquer the world’ is Gail’s leuze. Ze blinkt uit in de manier waarop ze omgaat met onze vaste klanten en ze straalt rust uit. Je kon haar ontmoeten in zowel Brugge als Oostende. Ze heeft ervaring, geniet enkele professionele opleidingen en wist die uitstekend over te brengen in de Sanseveria’s. De rode lipstick maakt haar uniek en sterk.

Sofia

Favoriete bagel: Elliot

Vergis je niet in Sofia. De timide ‘first impression’ was enkel en alleen om haar kwaliteiten niet direct prijs te geven. Als voormalig eindredactrice bij horecamagazine Venuez schrijft ze als geen ander en blinkt ze sterk uit in communicatie. Het is een stijlvolle dame met Marokkaans bloed en een bijzonder warm hart voor al wie haar dierbaar is. Bovenal was ze een leuke collega die veel wijsheid in haar naam draagt!

Céline

Favoriete bagel: Edward

Céline was de foodie van de Sanseveria en niet verlegen om mee aan tafel te schuiven. Na veel ervaring in het hippe Amsterdam heeft ze in Sanseveria steeds verrassende belegde bagels geserveerd. ’Niet te veel poespas én deur goan!’

Seel

Favoriete bagel: Lucy

Seel was de jongste telg van ons team. Deze dame heeft heel wat ervaring in de bakkerij- & patisseriewereld. Samen met de collega’s verwende ze graag de gasten, zowel in Brugge als Oostende. Als we haar richting de wekelijkse versmarkt stuurden, greep ze altijd naar de beste producten voor de beste prijs. Jong, dynamisch en vol enthousiasme!

Lowiese

Favoriete bagel: John

Dit jeugdig talent was lange tijd in Oostende aan het werk, maar na wat horeca-ervaring opbouwen koos ze Sanseveria als nieuwe thuis. Ze kende de geneugten van het vaste cliënteel, en werkte perfect zelfstandig wanneer het nodig was. Ze houdt van de zee en van Oostende. Dat verklaart de fijne glimlach op haar snoet.

Jess

Favoriete bagel: Mary-Anna

Structuur en een enthousiaste teamgeest typeren Jess op professioneel vlak. Thuis heeft ze een warm nest met haar dochter en man. Door haar toewijding was ze een gewaardeerde collega waar we steeds op konden vertrouwen.

Marie

Favoriete bagel:

Na wat ervaring op sterrenniveau koos deze jeugdige dame voor een dagzaak als de onze. Marie is vlot, soms wat verlegen maar niets is minder waar als je haar leert kennen. Ze boeit haar collega’s met ervaringen buiten en.. opgelet, binnenkort begeeft ze haar met de wagen op de weg.

Kom jij ons team versterken?

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures!

Op zoek naar een leuke en inspirerende werkplek? Wij zijn altijd op zoek naar leuke, geëngageerde, flexibele werkkrachten. Je bent allesbehalve een nummer en hebben respect voor wie je bent. Word jij de nieuwe telg van onze familie?!

Solliciteer nu