Bert - I am the boss

Favoriete bagel: Ruby

Is the famous bird here?!’ horen we vaak in Brugge en dat is intussen hier mijn bijnaam. Ik leef voluit voor Sanseveria bagelsalon en mijn team. Sanseveria is een totaalbeleving en ik zoek steeds nieuwe producten en bagel recepten. Zodat jij het gevoel hebt: “Hier kom ik graag terug!” Sanseveria, da’s geen job, maar een levensstijl.’ But always keep in mind: ‘work hard, stay busy & be humble.’

Rieny

Favoriete bagel: James

Ons Rieny is ‘de chef’ in Brugge. Haar liefde voor bagels smaak je tijdens een etentje bij haar. Ze is altijd welgezind, slaat graag een praatje en haar enthousiasme is oneindig. ‘De jongste telg van de Sanseveria Family maar met de fijnste vingers.’ ‘De chef’ plezier je met een wit wijntje, ‘nie te zoete osjeblief!’

Céline

Favoriete bagel: Edward

Céline is de foodie van de Sanseveria en niet verlegen om mee aan tafel te schuiven. Na veel ervaring in het hippe Amsterdam voelde ze de drang om terug naar haar roots te keren en ons verrassende belegde bagels te serveren. ’Niet te veel poespas én deur goan!’

Seel

Favoriete bagel: Suzy

Seel is de jongste telg van ons team. Deze dame heeft heel wat ervaring in de bakkerij- & patisseriewereld. Samen met de collega’s verwent ze graag de gasten, zowel in Brugge als Oostende. Als we haar richting de wekelijkse versmarkt sturen, grijpt ze altijd naar de beste producten voor de beste prijs. Jong, dynamisch en vol enthousiasme!

Gail

Favoriete bagel: John

‘Give a woman the right lipstick and she can conquer the world’ is Gail’s leuze. Ze blinkt uit in de manier waarop ze omgaat met onze vaste klanten en ze straalt rust uit. Je kan haar ontmoeten in zowel Brugge als Oostende. Ze heeft ervaring, geniet enkele professionele opleidingen en weet die uitstekend over te brengen in de Sanseveria’s. De rode lipstick maakt haar uniek en sterk!

Oud-collega's

Caroline

Favoriete bagel: Madison

Caroline is de queen of honor en verwent je met healthy bagels. Ze is zot van quinoa en zwemt graag in haar vrije uren. Een warme chocomelk à la Caroline? Dan neemt ze een pot Nutella die bijna leeg is, maakt er haar eigen brouwsel in en lurkt dan vol passie aan de pot! ‘Van lekt me liptje!’ Een dikke aanrader.

Kelly

Favoriete bagel: Suzy

Kelly is de vegan noot in ons team! Deze rasechte Oostendse mama van twee oogappels kent als geen ander de verschillende vegetarische en nieuwe vegancombinaties. Kelly geniet zowel van een avondje amusement met vrienden als even rustig genieten met vriend en kinderen. Een gezonde eetcultuur is haar stokpaardje!

Silke

Favoriete bagel: John

Silke is ‘la madre’ in Oostende. Jong, gelukkig gehuwd met drie schattige kinderen. Niet te haastig, je jaagt Silke toch niet op. Ze bedient je met stijl en opnieuw steevast met een warme glimlach. Zij zorgt met haar punctuele structuur voor de vlotte bediening in Sanseveria Oostende.

Noah

Favoriete bagel: Ron

Noah is af en toe onze rechterhand. Tomaten snijden, spek opleggen … Alles dat een ‘copain van zijn kaliber’ graag doet in een keuken van Sanseveria. Alhoewel hij soms verlegen overkomt, kan hij ons altijd bekoren met een droge mop.

Silke

Favoriete bagel: Amelia

Silke is ‘nails’ voor de vrienden. Onze sportieve, pronte dame vliegt en springt door het bagelrestaurant alsof het telkens opnieuw match is. Zij weet als geen ander “how to handle Americans”. Voor de ‘famous chocolade pie’ doet ze haar ding en tovert ze voor jou met boordevol liefde telkens opnieuw het beste zoets!

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een leuke en inspirerende werkplek? Wij zijn altijd op zoek naar leuke, geëngageerde, flexibele werkkrachten. Je bent allesbehalve een nummer en hebben respect voor wie je bent. Word jij de nieuwe telg van onze familie?!

Wij zijn op zoek naar:

Zaalmedewerker

Solliciteer nu