Sanseveria Brugge

Dé Brugse charme vind je ook terug in het gezellige Sanseveria. Ontdek het kleine maar gezellige pand, met een authentieke sfeer en trendy interieur. Wil je lekker en snel eten in Brugge? En mag ’t eens iets anders zijn? Geniet van onze rijkelijk belegde bagels en ruime keuze. Tussen toeristen en locals. We’re ready to serve you!

brugge@sanseveria.be

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Maandag - zaterdag van 8u tot 17u

Zondag van 10u tot 15u

Iedere dag open

Reserveer Online

Sanseveria Oostende

Sanseveria Oostende is een mooi staaltje innovatief renoveren. Een voormalige juwelierszaak met authentieke elementen als eyecatchers. Het resultaat is een uiterst gezellige en hippe plaats waar je omringd bent door locals. Start je ochtend met een heerlijk ontbijt of brunch in Oostende. Of ga voor een snelle en lekkere lunch met bagels.

oostende@sanseveria.be

Wittenonnenstraat 36, 8400 Oostende

Maandag - zaterdag van 9u tot 17u

Zondag van 10u tot 17u

Dinsdag gesloten

Reserveer online

Sanseveria Airbnb Frère Orbanstraat

In dit herenhuis kom je tot rust. De vintage look, carrara marmer en witte muren zorgen voor een karaktervolle woning. Je kan deze Airbnb huren tijdens jouw verblijf in Oostende. Bert is de ideale host voor ontspanning aan de Belgische kust en hij wijst je met plezier de weg naar leukste restaurants, cafés en winkels. De B&B werd opgenomen in het magazine vtwonen van februari 2018.

info@sanseveria.be

Frère Orbanstraat 43, 8400 Oostende

Boek nu

Sanseveria Airbnb Wittenonnenstraat

Deze stadswoning, boven het Sanseveria-bagelsalon, werd zorgvuldig gerenoveerd in 2017. Hierbij werd telkens veel belang gehecht aan de authenticiteit door het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldig uitgekozen vintage items. Je verblijft middenin het stadscentrum, strand en diverse groene zones. Een uniek en rustig verblijf met alles op wandelafstand.

info@sanseveria.be

Wittenonnenstraat 36, 8400 Oostende

Boek nu

Sanseveria komt naar jou

Met Sanseveria zijn we nog lang niet uitgepraat. Wil je ons een voorstel doen, even praten of ons een geschikte locatie aanduiden? Shoot! Waar moet Sanseveria haar deuren openen? Laat de postcode achter! Misschien komen we binnenkort wel naar jouw stad. Wij houden onze ogen open!