Sanseveria Brugge

Dé Brugse charme vind je ook terug in het gezellige Sanseveria. Ontdek het kleine maar gezellige pand, met een authentieke sfeer en trendy interieur. Wil je lekker en snel eten in Brugge? En mag ’t eens iets anders zijn? Geniet van onze rijkelijk belegde bagels en ruime keuze. Tussen toeristen en locals. We’re ready to serve you!

brugge@sanseveria.be

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Maandag tot zaterdag open van 8u tot 17u.

Open op zondag en feestdagen van 9u tot 15u.

Reserveer Online

Barabas Bed & Breakfast

De bed & breakfast is uniek en rustig gelegen in de historische binnenstad van Brugge, langs één van de meest pittoreske reien. De majestueuze 16de-eeuwse herenhuizen en de idyllische tuin aan de waterkant spreken tot meer dan de verbeelding. De ziel van de panden is doorheen de jaren met liefde bewaard en in de gastenkamers zijn de authentieke elementen te bewonderen. We voegden er een hedendaagse en frisse toets aan toe voor alle comfort. Je geniet bij ons van een rustig en uniek verblijf in Brugge. Daar staan we voor! Steeped in Bruges tradition!

info@barabas.be

Hertsbergestraat 8-10, 8000 Brugge

Boek nu

Sanseveria Airbnb Wittenonnenstraat

Boven het Sanseveria bagelsalon in Oostende kwam je tot rust in onze AirBnB. De stadswoning werd knap gerenoveerd in 2017. Er werd telkens veel belang gehecht aan de authenticiteit door het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldig uitgekozen vintage items. Een warme plaats met alles op wandelafstand.

info@sanseveria.be

Wittenonnenstraat 36, 8400 Oostende

Verkocht aan jonge collega's

Sanseveria Oostende

Sanseveria Oostende was the place to be in de kuststad voor heerlijke bagels. De zaak was een mooi staaltje innovatief renoveren en we hebben er velen hartelijk mogen verwennen met heel wat lekkers. Eind juni 2020 sloten we zachtjes de deuren want er staat een nieuw, veelbelovend project op ons te wachten. We zien elkaar terug!

oostende@sanseveria.be

Wittenonnenstraat 36, 8400 Oostende

Succesvol verkocht aan jonge collega's

Sanseveria Airbnb Frère Orbanstraat

Dit herenhuis was enkele jaren de uitvalsbasis om Oostende af te struinen. De AirBnB was een fantastische verzameling van vintage én nieuw: een fris, eclectisch en licht nostalgisch interieur. Hier vonden gasten uit binnen- en buitenland het warme thuisgevoel. Exact wat de Sanseveria filosofie uitademt!

info@sanseveria.be

Frère Orbanstraat 43, 8400 Oostende

Succesvol verkocht in 2020

Lees het verhaal

Sanseveria komt naar jou

Met Sanseveria zijn we nog lang niet uitgepraat. Wil je ons een voorstel doen, even praten of ons een geschikte locatie aanduiden? Shoot! Waar moet Sanseveria haar deuren openen? Laat de postcode achter! Misschien komen we binnenkort wel naar jouw stad. Wij houden onze ogen open!