Er was een gat in de markt

Reizen verrijkt je kennis met andere culturen en hun boeiende gewoontes. Daar ligt de inspiratie voor Sanseveria. De eerste bagel die eigenaar Bert proefde met sesamzaad, roomkaas en zalm is nog altijd een levendige herinnering. Daar in de koude straten van Brooklyn kreeg hij het enthousiasme te pakken van een man “who has the best bagels in town”. Het idee was geboren!

Op de koffie bij oma

De liefde en de passie van de man wakkerde Bert’s creatieve zin aan om te ondernemen. En Bert voegde onmiddellijk daad bij het woord: de uitwerking van zijn bagelconcept. Op de koffie bij zijn oma kreeg Bert het servies van zijn grootouders én een gouden raad mee: “Bertje, zorg ervoor dat mensen met een warm gevoel op restaurant gaan. Dat blijft hangen.” En de fundering voor Sanseveria was gelegd.

Someday we'll meet

Wat gegroeid is uit een creatief idee, een concept met bagels en wat borden en tassen, staat er vandaag als een warme thuis. Momenteel telt Sanseveria twee bagelsalons: Brugge en Oostende. Daarnaast doopte Bert zijn huis om tot een B&B waar het heerlijk uitblazen is. Zijn creativiteit en bedrijvigheid kriebelen en vragen nog naar meer ondernemen. Stay tuned. Someday we'll meet.