Een vegan lunch in Brugge

Vintage huiskamerstijl
Ontbijt- en lunchbagels
Afhalen mogelijk

Zoek je naar een voortreffelijke vegan lunch in Brugge? Kom dan naar Sanseveria voor een heerlijke lunch. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan smaakvolle en voedzame vegan gerechten, perfect voor een gezonde en heerlijke lunch. Ons lunchrestaurant in Brugge legt de nadruk op verse, plantaardige ingrediënten, waarmee we de meest verrukkelijke vegan creaties bereiden.

HAAL AF RESERVEER NU
Sanseveria
Sanseveria

Ontdek de smaken van onze vegan lunch

Elke vegan lunch in ons lunchrestaurant is een ware smaakbeleving. Van rijkgevulde vegan bagels tot versbereide salades, onze gerechten zijn zorgvuldig samengesteld om zowel voedzaam als overheerlijk te zijn. Op onze menukaart staan de verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen. Ga voor een van onze ontbijtbowls of maak een keuze uit de beste bagels van onze kaart. Onze chefs gebruiken alleen de beste lokale en seizoensgebonden ingrediënten, waardoor elke maaltijd niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Kom gezellig lunchen in het centrum en ervaar hoe verrassend veelzijdig een vegan lunch kan zijn.

Kom genieten van een heerlijke lunch

Ben je enthousiast geworden over onze vegan lunch? Reserveer dan nu eenvoudig een tafel online. Ervaar de gezellige sfeer van ons lunchrestaurant en geniet van een voedzame, smaakvolle maaltijd. Of je nu veganist bent of gewoon eens iets nieuws wilt proberen, onze vegan lunch zal je zeker verrassen. Reserveer nu en kom lunchen in het centrum in een vintage huiskamerstijl!

brugge@sanseveria.be

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Maandag tot zaterdag open van 08u tot 17u. 
Zondag open van 09u tot 15u. 

Reserveer Online