Ga heerlijk lunchen in Brugge met New-Yorkse bagels met een Bourgondische twist

Vintage huiskamerstijl
Ontbijt- en lunchbagels
Afhalen mogelijk

Sanseveria is een gezellig en hip restaurant waar je kan lunchen, brunchen of ontbijten in het centrum van Brugge, ideaal als je in de buurt woont. Bij ons geniet je dagelijks van bagels 'like royals'! Wij hebben heerlijk belegde bagels en zijn altijd verrassend en vernieuwend. Al onze bagels worden geserveerd in een vintage huiskamer in Brugge waar het warm ontbijten, brunchen en lunchen is als je van in de buurt komt. Wij bieden kwaliteit, beleving en 'the American dream feeling'.

HAAL AF RESERVEER NU
Sanseveria
Sanseveria

Lunchen, brunchen en ontbijten in de gezellige setting in Brugge

De Brugse charme vind je ook terug in onze bagelbar. Ontdek het kleine maar gezellige pand, met een authentieke sfeer en trendy interieur. Wil je lekker en snel lunchen, brunchen of ontbijten in de buurt van Brugge en mag ’t eens iets anders zijn? Geniet van ruime keuze uit onze rijkelijk belegde bagels of ga voor een vegan lunch. Voor elk moment van de dag bieden wij iets anders. Kies voor een heerlijke ontbijtbagel met spek en eieren als je komt ontbijten in onze zaak in de buurt van Brugge of neem je ontbijt gewoon mee naar huis. Ben je in plaats van ontbijten toch eerder op zoek naar een gezellige plaats om te lunchen in Brugge of in de buurt? Ook voor een lunch in het centrum kan je terecht bij in onze eetgelegenheid. Wij hebben enkele heerlijke lunchbagels op ons menu staan die je zeker eens wilt uitproberen. Op elk moment van de dag staan onze medewerkers voor je klaar. Of je nu wilt ontbijten, lunchen of brunchen in Brugge. Begeef je tussen toeristen en locals. We’re ready to serve you!

Kom gezellig bij ons langs!

Wil je graag komen lunchen, brunchen of ontbijten bij Sanseveria in de buurt van Brugge? Reserveer vandaag nog je tafeltje en proef van alle heerlijke bagels die wij te bieden hebben. Onze zaak komt regelmatig met een nieuw initiatief of nieuwe locaties, dus houd zeker onze website in de gaten. Wij hopen je alvast snel te zien als klant of medewerker! Ja, medewerker! Want wij zijn op zoek naar extra werkende handen om één van onze jobs in te vullen. Ben jij degene die we zoeken? 

brugge@sanseveria.be

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Maandag tot zaterdag open van 08u tot 17u. 
Zondag open van 09u tot 15u. 

Reserveer Online