Heerlijke lunch in Brugge centrum

Vintage huiskamerstijl
Ontbijt- en lunchbagels
Afhalen mogelijk

Ben jij al een eeuwigheid aan het scrollen door alle hippe lunchadresjes in de hoop een gezellig plekje te vinden voor een lunch in Brugge centrum? Zoek niet verder, want bij Sanseveria geniet je van heerlijke bagels in een gezellige omgeving. Reserveer je plaatsje en wees zeker van een goedgevulde middag in het hartje van Brugge.

HAAL AF RESERVEER NU
Sanseveria
Sanseveria

Geniet van onze bagels tijdens je lunch in Brugge centrum

Ons bagelsalon is één van de vele hippe lunchadresjes in Brugge. Wij onderscheiden ons door ons ruime aanbod aan overheerlijke bagels. Je kan al vanaf acht uur ’s ochtends bij ons terecht om ter plaatse te genieten van een heerlijk ontbijtje. Je vindt in het menu onder andere onze verse, glutenvrije bagels. Daarnaast vind je nog tal van andere bagels die je optimaal doen genieten van je lunch in het centrum van Brugge. Wat dacht je van een bagel Lucy, met gerookte zalm, geitenkaas, dille en walnoten? Of kies je toch liever voor de Bicky Chicken? Wat je ook verkiest tijdens je lunch in Brugge centrum, wij zorgen ervoor dat je het lekkerste hebt gegeten van alle hippe lunchadresjes in Brugge. Wij houden soms ook speciale dagen, die je allemaal terugvindt op onze blog.

Word jij onze leuke collega?

In onze eetzaak zijn we ook altijd op zoek naar toffe collega’s om onze klanten de lekkerste lunch in het centrum van Brugge te bezorgen. Wij hebben dan ook regelmatig een leuke vacature openstaan. We zijn onder andere op zoek naar een leuke en vlotte zaalmedewerker. Je komt terecht in een ontzettend leuk team en in een leuke omgeving tussen alle hippe lunchadresjes in Brugge, als je de pers mag geloven. 


Reserveer je plaats

Sta je al helemaal te springen om te komen genieten in onze bagelbar? Reserveer dan online je plaatsje voor je lunch in het centrum van Brugge of bel naar 050 34 81 43. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen en te laten genieten van de beste bagels. Je zal nooit meer op zoek hoeven gaan naar hippe lunchadresjes in Brugge, want je bent altijd welkom bij Sanseveria! 

brugge@sanseveria.be

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Maandag tot zaterdag open van 08u tot 17u.
Zondag open van 09u tot 15u.

Reserveer Online