Heerlijke glutenvrije bagels

Vintage huiskamerstijl
Ontbijt- en lunchbagels
Afhalen mogelijk

Kom genieten van heerlijke verse, glutenvrije bagels in een gezellige omgeving in het hartje van Brugge. Bij Sanseveria staan we bekend om onze verse bagels. Van maandag tot en met zaterdag staan wij elke dag voor je klaar om je een gezellige en heerlijke tijd te bezorgen. In onze vintage huiskamer geniet je van al het lekkers dat wij te bieden hebben waaronder onze verse, glutenvrije bagels.

HAAL AF RESERVEER NU
Sanseveria
Sanseveria

Welke verse, glutenvrije bagels bieden wij aan?

Wij verkopen verschillende verse, glutenvrije bagels die je gezellig kan opeten in onze bagelbar. Je kan ze ook bestellen of afhalen en van een heerlijke lunch of ontbijt aan huis genieten. We hebben op onze menukaart een veel heerlijke bagels, waaronder de glutenvrije die je zeker eens gaat willen proberen. Een groot deel van onze bagels kunnen wij veranderen naar een glutenvrije variant. Op die manier kan iedereen bij ons genieten van een gezellige lunch onder vrienden of familie.

Kom langs en proef ze zelf

Wil jij graag eens onze verse, glutenvrije bagels uitproberen? Kom dan langs in ons bagelsalon in het hartje van Brugge of reserveer online je plaatsje. Wil je graag iemand verrassen met ons lekkers, dan kan je ze altijd een cadeaubon schenken. Daarmee kunnen ze op jouw kosten eens komen genieten van het lekkers uit onze keuken. Sta je liever zelf in de keuken of in de zaal? Leuk! Wij zoeken namelijk ook altijd nieuwe werkkrachten, zoals een zaalmedewerker. Misschien ben jij dan ook wel het extra paar handen dat we zoeken om onze verse, glutenvrije bagel rond te brengen. 

brugge@sanseveria.be

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Maandag tot zaterdag open van 08u tot 17u. 
Zondag open van 09u tot 15u. 

Reserveer Online