De Sint komt! Hij komt!

De Sint komt! Hij komt!

De Sint is in aantocht en heeft voor iedereen weer veel lekkers bij! Chocolade, marsepein, speculaas & zoveel meer zoets! We verpakken het zorgvuldig onze Sanseveria Sinterklaasbox.

In onze box vind je enkel zorgvuldig gekozen lokale producten: Sanseveria, Chocolaterie Sukerbuyc, Koekjesbakkerij Oud Huis Deman & Brouwerij De Halve Maan.


Ik wil de Sinterklaasbox!

Verwen jezelf, je gezin, je collega's of werknemers, je buren, familie en vrienden met deze leuke box.

Voor een rijkelijk gevulde Sinterklaasbox betaal je 50 euro. Je steunt zowel jonge ondernemers als vaste waarden die dagelijks het beste van zichzelf geven. Heden meer dan ooit!

Van 30 november tot en met 12 december kan je ze dagelijks afhalen tussen 09u00 en 14u00 in Sanseveria.

Je kan de box nu al bestellen op de webshop van Sanseveria via de volgende stappen:

1. Ga naar sanseveria.be

2. Klik op 'afhaal' bovenaan in de navigatie

3. Duit het aantal Sinterklaasboxen aan die je graag wil bestellen.

4. Wanneer je je betaling uitvoert moet je een afhaaldatum kiezen, je kan hier gewoon daags nadien aanduiden aangezien onze webshop slechts 7 dagen op voorhand bestellingen kan aannemen. Met andere woorden, de datum is noodzakelijk aan te duiden maar heeft weinig belang.

Ook voor wie genoodzaakt is om thuis te blijven, hebben we een oplossing. Stuur ons een mailtje op delivery@sanseveria.be.


Kleur ze!

Kleur onze tekening in en bezorg ons het ingekleurd exemplaar voor 6 december in Sanseveria. Je krijgt een heel lekker cadeautje in ruil!

Download hier de Sinterklaastekening

Dankjulliewel!

Het is een bijzondere, en moeilijke tijd voor onszelf en onze collega's. Daarom benadrukken we het lokale aspect en vestigen we de aandacht voor deze lokale ondernemingen.

Speciale dank aan Pieter Van Eenoghe, de illustrator van de tekening & Bert Demasure, de fotograaf.


Bedankt,
Bert

Written on 13/11/2020 by Bert

1065