De Sint komt! Hij komt!

De Sint is in aantocht en hij heeft voor iedereen weer veel lekkers bij! Chocolade, marsepein, speculaas & zoveel meer zoets! We verpakken het in een heuse Sanseveria Sinterklaasbox, perfect te geven als Sinterklaasgeschenk.


In onze box vind je zorgvuldig gekozen lokale producten van Sanseveria, Chocolaterie Sukerbuyc, Koekjesbakkerij Oud Huis Deman & Brouwerij De Halve Maan.


Ik bestel de Sinterklaasbox!

Verwen jezelf, je gezin, je collega's of werknemers, je buren, familie en vrienden met deze leuke box.

Voor een rijkelijk gevulde Sinterklaasbox betaal je 39 euro voor 2 personen (extra chocolade kan je bijbestellen). Je steunt zowel jonge ondernemers als vaste waarden die dagelijks het beste van zichzelf geven. Vandaag meer dan ooit!


Je kan de box nu al bestellen op onze webshop via de volgende stappen:

1. Ga naar sanseveria.be

2. Klik op 'afhalen' bovenaan in de navigatie.

3. Duid het aantal Sinterklaasboxen aan die je graag wil bestellen.

4. Wanneer je je betaling uitvoert moet je een afhaaldatum kiezen. Je kan hier gewoon daags nadien aanduiden aangezien onze webshop slechts 7 dagen op voorhand bestellingen kan aannemen. Met andere woorden, de datum is noodzakelijk aan te duiden maar heeft weinig belang.

Opgelet, bestel je box tijdig (wegens een beperkte oplage).

Van 30 november tot en met 12 december kan je ze dagelijks afhalen tussen 09u00 en 14u00 in Sanseveria, Predikherenstraat 11 in Brugge.

Ook voor wie genoodzaakt is om thuis te blijven, hebben we een oplossing. Stuur ons een mailtje op delivery@sanseveria.be voor levering aan huis*.

*Gratis levering in Brugge. €8,5 voor levering in West-Vlaanderen. €12,5 voor andere provincies.

Kleur ze!

Kleur onze tekening in en bezorg ons het ingekleurd exemplaar tussen 30 november en 6 december in Sanseveria. Je krijgt een extra lekker cadeautje in ruil!

Download hier de Sinterklaastekening


Dankjewel!

Het is een bijzonder jaar voor ons en onze collega's. Daarom benadrukken we het lokale aspect en vestigen we de aandacht op onze lokale producten.

Speciale dank aan Pieter Van Eenooghe, de illustrator van de tekening & Bert Demasure, de fotograaf.


Bedankt,
Bert

Geschreven op 13/11/2020 door Bert

1658