We verkochten ons buitenverblijf aan zee!


Na bijna drie fantastische jaren in onze ‘Seaside Mansion’ verkocht ik ook het pand waarin het Oostendse Bagelsalon & de Airbnb gevestigd was. Voor alles is er een tijd, manier en plaats in het leven. Zo was voor mij de tijd aangebroken om dit succesvol renovatieproject te verkopen aan jonge, innovatieve buren. Begin zomer 2020 openen zij een heus nieuw ontbijt- en lunchconcept in het pand.

De sluiting van Sanseveria Oostende werd aan onze vaste klanten al voor de lockdown meegedeeld. Er kwam echter een abrupt einde aan deze mooie slotperiode door COVID-19. De toeters & bellen, en de daarbij horende feesttaart om het einde te vieren, maakten plaats voor een periode van quarantaine, gevolgd door creatief ondernemen. Al in de derde week startten we met het maken van ontbijtboxen en de opzet van een heuse webshop om Brugge te bedienen. We hadden maar wat graag de deur in Oostende opengehouden tot eind juni maar het liep dus even anders. Via deze weg willen we als team ‘bedankt’ zeggen aan iedereen die we nog niet zagen sinds de lockdown. Vooral voor onze talrijke tweedeverblijvers zal het een cold shower zijn dat hun geliefkoosde plekje er niet meer is.

De teamgenoten die werkzaam waren in Sanseveria Oostende zijn tewerkgesteld in Sanseveria Brugge. Ook nu we in Brugge rustig herstarten en positief richting een gezonde, veilige toekomst kijken. Lowiese & Céline zijn hier dus bij de collega’s vervoegd.

Ik wens de zusjes die het pand aankochten heel veel succes in hun nieuw project. De fundamenten tot succes zijn al gelegd. En zij die op hun honger blijven zitten ... Wél, kom gerust eens langs bij ons in Brugge. We zijn 7/7 open zoals voorheen, van ‘s ochtends tot de namiddag. Welgekomen & stay safe!

…& Oostende? Dat bezoeken we vanaf nu des te meer als een echte toerist!

Geschreven op 03/07/2020 door Bert

1654