Diversity is strength

Diversiteit maakt onze samenleving – en Sanseveria – sterker en een pak interessanter. Daarom hechten we bij Sanseveria bijzonder veel belang aan representativiteit en diversiteit. Samen met de maatschappij streven we naar gelijkheid voor iedereen en dragen we ons steentje bij. Dat brengt soms verandering met zich mee, en maar goed ook.

Op onze bageldoosjes pronken al enkele jaren enkele uitspraken die de verschillende facetten van Sanseveria belichten. Eén daarvan, ‘Krupt in je boom en fret banannen’, was een verwijzing naar onze trotse West-Vlaamse roots. Voor de niet-West-Vlamingen onder ons: ‘krupt in je boom en fret banannen’ is een grappige regionale vertaling van ‘probeer het als je kan’. Het gezegde, dat in een ander tijdperk ontstaan is, kan anno 2020 als negatief geïnterpreteerd worden. Daarom luisteren we naar ons multicultureel cliënteel en sturen we ons concept bij. Dat vinden we vanzelfsprekend en we bedanken de opmerkzame klanten voor hun feedback.

Een zwaai aan het roer durven geven is evident om toekomstgericht te ondernemen. Op onze bageldoosjes lees je daarom voortaan: ‘Diversity is strength – local love’. Mochten jullie er nog aan twijfelen: ‘Black lives matter’ plaatsen we via deze weg ook van onze kant even in de verf. Wij zullen nooit een onderscheid maken volgens geloof of levensbeschouwing, handicap, leeftijd, geaardheid, overtuiging, gezondheidstoestand, vermogen, uiterlijke kenmerken, burgerlijke staat, politieke of syndicale overtuiging, geboorte of sociale afkomst. We beschouwen de diversiteit in ons cliënteel als een absolute sterkte!

Bert Vanheuverzwijn
Zaakvoerder Sanseveria

Geschreven op 11/08/2020 door Bert

1863