Beste bagels Brugge

Vintage huiskamerstijl
Ontbijt- en lunchbagels
Afhalen mogelijk

Ben je op zoek naar de beste bagels in Brugge? Zoek dan niet verder! In het centrum van onze mooie stad vind je een plek waar bagels niet alleen een broodje zijn, maar een culinaire ervaring. Bij Sanseveria worden de beste ontbijt- en lunchbagels met passie gebakken, waarbij elke bagel een perfecte combinatie is van knapperige korst en zachte binnenkant.

HAAL AF RESERVEER NU
Sanseveria
Sanseveria

Genieten van de beste bagels van de stad

De beste bagels onderscheiden zich door hun unieke smaak en textuur. In tegenstelling tot gewone broodjes, hebben onze bagels een onweerstaanbare bite die je smaakpapillen verrassen. Van de klassieke bagel met roomkaas en zalm tot innovatieve creaties met lokale ingrediënten, bij onze bagelbar vind je de bagels die zowel traditioneel als vernieuwend zijn. Denk aan verse, glutenvrije bagels. Wij hebben voor iedereen een bagel die aan je wensen voldoet. Zo kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke vegan lunch

Reserveer een tafel of bestel online

Ben je op zoek naar de beste bagels en wil je er een van onze menukaart proberen? Wacht dan niet langer en reserveer nu online jouw tafel of plaats jouw bestelling eenvoudig online. Geniet van een onvergetelijke lunch in het centrum waar de beste bagels centraal staan. Beleef een unieke bagelervaring in onze vintage huiskamerstijl die je niet snel zult vergeten. Wanneer je niet veel tijd hebt en liever een bagel onderweg opeet, dan kun je deze bij ons ook afhalen.

brugge@sanseveria.be

Predikherenstraat 11, 8000 Brugge

Maandag tot zaterdag open van 08u tot 17u. 
Zondag open van 09u tot 15u. 

Reserveer Online